NACHTSCHADE-logo.jpg

SIEL VERHANNEMAN

Siel Verhanneman (°1989) tekende in 2016 bij Uitgeverij Manteau / Angèle en bracht sindsdien twee sterk verkopende dichtbundels uit: ‘Als ik stil ben heb ik een bos in mijn hoofd’ en ‘Zo scherp je kon er ook niet geweest zijn’. Haar roman ‘Of iedereen gaat dood’ verscheen in 2019. Tussenin bracht Siel exclusief bij Nachtschade het kortverhaal ‘De dode vogel en het meisje’ uit en deze ‘Pierre plooide zijn moeder in een koffertje’. Ze is de literaire ambassadeur van de literaire organisatie.

          @sielvhm

www.sielverhanneman.com

  • Instagram

JERINA MALFAIT 

Beeldend kunstenares Jerina Malfait (°1990) woont en werkt in Kortrijk. Ze illustreerde eerder al het verhaal “De dode vogel en het meisje”. Literatuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar beeldend werk. Ze laat zich ook inspireren door het beeldende werk van kunstenaars als Thierry De Cordier en Cy Twombly. Verf is haar zalving en hoop.

          @jerinaa

  • Instagram

Nachtschade geeft enkel kortverhalen uit. Wil je graag zelf een kortverhaal bij ons uitgeven? Of wil je graag iemands verhaal illustreren? Stuur dan vrijblijvend je manuscript en/of portfolio door via het contactformulier.